top of page

Тендер на закупівлю логістичних послуг

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «МЕДИЧНІ ІННОВАЦІЇ» ОГОЛОШУЄ ВІДКРИТИЙ ТЕНДЕР НА ЗАКУПІВЛЮ ЛОГІСТИЧНИХ ПОСЛУГ


Дата оголошення про тендер: 29 вересня 2023 року


Термін подання тендерних пропозицій: до 02 жовтня 2023 року


Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 00:00 02 жовтня 2023 року, розгляду не підлягатимуть.


Закупівля здійснюється в межах виконання проєкту «Підтримка реабілітації людей з інвалідністю, спричиненою війною», що реалізується за підтримки ООН за фінансування урядів республіки Корея і Німеччина та угоди PRWD-GA02023-14.


Перелік запитуваних послуг :


1. Забезпечення логістики поїздок, а саме придбання квитків на літак/автобус/потяг для 7 подорожей фахівців (приїзд + від’їзд з/до Європи).

2. Термін надання послуг – за вимогою  до 31.12.2023

Умови:

Між Благодійною організацією “Благодійний фонд “Медичні інновації” та підрядником буде підписано договір, з детальними  умовами співпраці.


Вимоги до підрядника – учасника тендеру:


1. Обов’язкова дійсна реєстрація юридичною особою або фізичною особою-підприємцем в Україні.

2. Наявність відповідних кодів діяльності в класифікаторі видів економічної діяльності (КВЕД).

3. Підрядник повинен мати необхідну сертифікацію управління якістю відповідно до стандарту ISO 9001:2015 (за наявності) та іншу (якщо така вимагається за законодавством України), що свідчить про спроможність підприємства надавати послуги у відповідності з вимогами діючої нормативно-правової документації

4. Підрядник не має жодних конфліктів інтересів з Замовником.


Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;

3. Зразок договору;

4. Цінова пропозиція маршруту (Львів - Болонья  - Львів та Болонья-Варшава-Болонья).


Під організацією поїздки розуміється:

• Придбання квитків на літак від прикордонного міста у Польщі (Краків та інші) та до Болоньї та у зворотному напрямку .

• Придбання квитків на потяг/автобус від прикордонного міста у Польщі до м. Львів та у зворотному напрямку.

При купівлі квитків підрядник зобов’язується скласти найоптимальніший маршрут.


Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:


1. Відповідність учасника вимогам тендерного оголошення;

2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;

3. Прийнятна вартість послуг.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані до 23:59 02 жовтня 2023 року у письмовому (електронному, відсканованому) форматі на адресу: medical.innovations2021@gmail.com


Тендерна процедура:


• Тендерні пропозиції повинні залишатися чинними впродовж тридцяти (30) календарних днів з граничного терміну подання Тендерних пропозицій.

• До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

• Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

• Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найвигіднішу ціну за умови потрібної кваліфікації постачальника.

• Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг, шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

 

Організатор залишає за собою право відмінити тендерну закупівлю або ж продовжити її термін у разі, якщо до вказаного терміну не отримає пропозиції від постачальників.

Індивідуальний підхід та рівні можливості


Благодійна організація Благодійний фонд «Медичні інновації» застосовує індивідуальний підхід та поважає права людини у всіх сферах її діяльності. Підрядники повинні поважати рівні права осіб та прагнути створити атмосферу, в якій відмінності людей підтримують та цінують.


Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою:


medical.innovations2021@gmail.com до 00:00 год 02 жовтня 2023 року.

Comments


bottom of page